Я йду на Медіакемп :)

MediaCamp Kyiv | МедіаКемп Київ MediaCamp Kyiv 2009 - нова українська конференція, присвячена традиційним і онлайновим медіа, яка зосереджує увагу на змінах медіаринку за останні роки і збільшенні ваги Інтернет-медіа, а також переході традиційних медіа у цифровий формат. Подія відбудеться 7 листопада і збере близько 250 професіоналів, які працюють у сфері медіа: журналістів традиційних та цифрових видань, медіаменеджерів, видавців, блоґерів, онлайн-підприємців і всіх, хто працює з онлайновими та традиційними медіа.
Це буде дуже кульна тусовка з неймовірно свіжим та поживним контентом! В ВАС ще є шас потрапити до списку запрошених! Якщо не приймають з загальним набором - приймайте участь в конкурсі:

Десятеро людей, які забезпечать найефективнішу підтримку події в онлайн-медіа гарантовано отримають запрошення на Медіакемп.

Привет!
Меня зовут Саша Дзюба и это мой блог! Пишу я здесь то, с чем сталкиваюсь ежедневно - это и социальные системы, и различные курсы обучения, путешествия, эмоции, и, конечно-же моя профессиональная деятельность.